Zelná polévka s uzeným masem a klobásou

Neohodnoceno
 
Tip
  • 1 z 2
 

Datový zdroj 4

Neuvěřitelná plná chuť této Zelné polévky s uzeným a klobásou známé také jako Zelnice překvapí nejednoho Otesánka.  

Dostupnost Skladem
138 Kč    
Kód produktu 154
Kategorie Polévky
Více než 600 barvných motivů termoclon a kapsářů
Nejvíce barevných kombinací termoclon a kapsářů na trhu!
Přizpůsobte si pojízdný domov podle svého. Máme přes 600+ kombinací barevného provedení.
Powered by ClonyNaTecko aneb výroba v Česku
Powered by ClonyNaTecko.cz
Eshop Procampery.cz je rozšířením původního webu ClonyNaTecko.cz založeného v roce 2021
Některé zboží jsme schopni vyrábět na zakázku, například Termoclony, kapsáře, sítě proti hmyzu nebo střešní izolace stanu
Zakázková výroba
Naše vlastní výrobky jsme schopni individuálně upravit podle Vašich specifických požadavků a potřeb.
Každý produkt je pečlivě testován a vychází z našich vlastních zkušeností, což znamená, že vám můžeme nabídnout nejen kvalitu, ale i odborné a objektivní poradenství. Navštivte náš eshop a najděte ideální barevnou variaci pro vaši osobnost a styl!
Kvalita založená na osobních zkušenostech!
S každým produktem v naší nabídce máme osobní zkušenosti. I díky tomu Vám můžeme poskytnout objektivní rady a tipy.
 

Zelná polévka, známá také jako kapustová polévka, je pokrm, který se připravuje z hlavní složky – zelí. Tento pokrm má různé varianty a recepty po celém světě. Zelná polévka je oblíbená pro svou výživnost, chuťovou pestrost. Zelná polévka je chutná, výživná a vhodná pro chladné dny

Hotovky z plechovky jsou jednoduchým a pestrým způsobem stravování a to nejen na cestách. 

O exkluzivní chuti Hotovek z plechovek se přesvědčíte samy, nebudete věřit, že jídlo z "konzervy" může chutnat tak skvěle! Bez jakýchkoli příprav a zdlouhavého vaření. Ideální na cesty a camping.
Garantujeme skvělou chuť a kvalitní zpracování bez přidaných barviv, konzervantů a "éček" u všech produktů Hotovek z plechovek.

Jídla jsou uvařena klasickým způsobem jako doma, bez přidání konzervačních látek. Jako konzervační látka je použita pouze sůl. Dále jsou jídla ručně plněné do plechovek, tak aby v každé plechovce bylo stejné množství surovin. Sterilizovány jsou ve vodním autoklávu, kdy jsou zbaveny většiny mikroorganismů, které by mohly způsobit kažení potravin.

Příprava jídel je velice jednoduchá a spočívá ve třech krátkých krocích: otevřít - ohřát - sníst

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: